>

Tuky škodí srdci nejvíce při konzumaci k večeři, kdy bychom měli jen lehký salát

CHAR-PIN (Famous) – Nadměrný příjem jednoduchých sacharidů a nasycených tuků škodí oběhové soustavě a zvyšuje také riziko rakoviny. Západní jídelníček je bohužel přesycený oběma typy živin, které můžou za epidemii obezity v kulturách Severní Ameriky a Evropy. Podle čínských fyziologů však lze předejít onemocnění srdce a cév alespoň plánováním konzumace tuků a sacharidů během dne, když už člověk nevymění zcela tradiční jídelníček za zdravější alternativu. Platí totiž, že tělo se lépe vypořádá s nasycenými tuky a jednoduchými sacharidy ráno, člověk by je měl tedy snídat. Ale nekonzumovat je vůbec večer. Pokud člověk musí večeřet, měl by si dopřát už jen zeleninu a listový salát.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.